Despre Noi

Folie Auto Autorizata RAR-Folii Auto

Doar la noi gasiti folie auto la cele mai mici preturi(precum si folie antiefractie,folii decorative pentru cladiri)!
Nu se dau fetele de usi jos, folie auto se monteaza direct pe geam!!! Geamuri fumurii dau un aspect placut masinii tale! Folii auto si antiefractie – va protejeaza astfel interiorul masinii de tentativele hotilor de a sparge cat mai usor geamul masinii!
Geamuri Fumurii si folii auto-Visul masinii tale!!!
Folii auto antiefractie sunt autorizate si omologate RAR!
Pentru aplicarea de folie auto omologata trebuie sa sunati la unul din numerele de telefon de la pagina Contact pentru a face o programare. Aplicarea de geamuri fumurii dureaza in jur de 2-3 ore pentru un sedan si 3 ore pentru Jeep. Folie auto | Geamuri fumurii legale | Folii auto solare | Folie autorizata|Folie antiefractie|Folie de protectie|Folii autoCe este o folie auto?
folie auto SolarZone, SunTek si SunGard reprezinta o gama mare de folie auto de protectie solara, care serveste unei varietati largi de scopuri. Cele mai multe folii auto sunt folosite la aplicare pe suprafata geamului si sunt fabricate din folii de poliester de cea mai buna calitate si claritate. Stratul de adezivi speciali rezistent la zgariere face ca o folie auto sa fie extrem de durabila si aderenta la suprafetele pe care este aplicata.
Peste 180 de tipuri de folie auto SolarZone, SunTek si SunGard sunt folosite atat pentru autoturisme, cat si pentru cladiri pentru a controla caldura soarelui si razele ultraviolete sau permit decorarea geamurilor in diverse culori si modele. Alte tipuri de folie auto SolarZone, SunTek si SunGard sunt folosite pentru a mari gradul de securitate a geamului sau pentru a proteja vopseaua masinii de zgariere.

NU TREBUIE SA MERGETI LA R.A.R. TIMP DE EXECUTIE:2 ORE NU SE DEMONTEAZA NIMIC DE PE MASINA

SolarZone, SunTek si SunGard

sunt cele mai mari si recunoscute marci de folie auto pentru geamuri plane si auto(geamuri fumurii legale). SolarZone, SunTek si SunGard sunt singurele marci in domeniu care efectueaza toate operatinuile tehnologice de fabricare a folie auto pentru geamuri, exclusiv in fabrica lor.
Masinile cu geamuri fumurii legale prin aplicarea de folie auto pe geamuri dau un aspect placut. Avand aplicata folie auto pe geamuri ai protectie solara prin beneficiile oferite de stratul de filtrare al razelor UV pe care il contine folia auto solara. Montarea de folie auto antiefractie si geamurile fumurii legale pe care le poti obtine la firma noastra se efectueaza in conformitate cu standardele cerute de catre producatorul folie auto.

Montajul de folie auto, care este disponibila intr-o mare varietate de grosimi si transmitante, se face prin aplicarea acesteia pe partea interioara a geamului. In caz de impact sau explozie, o folie auto SolarZone, SunTek si SunGard reduce considerabil spargerea geamului, iar in cazul in care geamul se sparge totusi, datorita adezivului puternic aceasta folie auto va retine cioburile in loc, nepermitand astfel imprastierea lor in interiorul masinii. O folie auto contine un adeziv extrem de puternic, care absoarbe energia si este compusa din straturi fine de poliesteri extrem de rezistente la rupere si intindere.

Din ce in ce mai multi proprietari de masini din tara noastra si-au aratat interesul pentru a conduce o masina cu geamurile fumurii prin montarea de folie auto solara. E timpul sa te bucuri de avantajele oferite de a conduce o masina cu geamuri fumurii legale. Noi aplicam folie auto autorizata si montam aceasta folie in conformitate cu legea. Montam folie auto care in prealabil a fost omologata de Registrul Auto Roman.
Avem experienta in montarea de folie auto omologata de peste 6 ani si oferim garantie pe serviciile noastre. Prin parteneriatul nostru in procurarea de folie auto omologate oferim un standard de calitate ridicat. Montarea de folie auto antiefractie ofera un grad foarte inalt de protectie a masinii dar si lucrurilor care au fost uitate peste noapte in masini.Folie antiefractie

Folii auto SunTek sporesc nivelul de intimitate

    Instalarea de folie auto pe geamuri, geamuri fumurii, semitransparenta sau de folii auto pentru geamuri fumurii care reflecta lumina zilei, pe suprafata interna a geamului, in mare parte, nu influenteaza iluminarea incaperii din cauza propriatatilor tehnice ale folie auto, dar va apara de privirile indiscrete print montare de geamuri fumurii legale. Folii auto mate pentru geamuri, folii decorative pentru geamuri sau folii auto care nu sunt transparente se potrivesc foarte bine si pentru a fi aplicate pe geamurile pasajelor dintre blocuri(vile,cladiri,cabane,hoteluri), dar pot fi de asemenea folosite si in calitate de suprafete decorative(folii decorative) pentru peretii interiori.Geamuri fumurii dau un aspect placut apartamentului dvs.
Folii-le SolarZone, SunTek si SunGard sunt foarte renumite prin durabilitatea, calitatea si prin straturile de protectie care previn sifonarea de folie pentru geamuri si care nu necesita nici un fel de cheltuieli suplimentare pentru intretinerea de folie auto.
IMPORTANT:Dupa ce se monteaza geamuri fumurii legale nu trebuie sa mergeti la RAR.Folia este autorizata (legala) din momentul in care primiti certificatul de omologare si garantie de la service-ul nostru(imediat dupa ce s-a montat folia si s-a prezentat lucrarea clientului. Reduceri doar pentru Bucuresti
Montam folie auto omologata RAR pe autoturismul dumneavoastra. Montam folie auto pe luneta si geamurile laterale in 2 ore. Oferim reduceri de pret pentru folie auto. Vara, radiatiile solare pot aduce temperatura din interiorul autoturismului dvs la limite insuportabile. Cu folie auto pentru geamuri, beneficiati de protectie solara avand in acelasi timp si vizibilitate foarte buna. Montarea de folie auto pe autoturism creaza o bariera intre interiorul masinii si razele uneori nocive ale soarelui. Astfel, o folie autopoate retine peste 99 % din radiatiile ultraviolete si pana la 70% din fluxul de caldura.Binecunoscute pentru calitatea lor de rezistenta ridicata la zgariere, aplicarea de folie auto SolarZone, SunTek si SunGard aduce durabilitate si nu necesita nici o intretinere speciala.Folie auto solara SolarZone, SunTek si SunGard – ajuta la pastrarea interiorului masinii racoros si confortabil in timp de reduce suprasolicitarea sistemului de aer conditionat. Respingerea razelor UV protejeaza interiorul masinii dvs. de decolorare sau chiar fisurare.Folie auto antiefractie SolarZone, SunTek si SunGard – retine cioburile geamului reducand astfel riscurile de ranire in caz de accident.

Folie auto de protectie solara SolarZone, SunTek si SunGard – filtreaza cele mai periculoase raze solare permitand luminii sa patrunda in interiorul masinii astfel incat soferul sa aiba o vizibilitate mai clara si mai confortabila asupra drumului. Fabricate dupa o formula speciala, aceasta folie auto SolarZone, SunTek si SunGard nu interfereaza cu telefoanele mobile, receptia radio, detectoarele de radar sau sisteme globale de pozitionare (GPS). Toate tipurile de folie auto SolarZone, SunTek si SunGard sunt asfel create incat sa indeplineasca standardele internationale.

In service-ul nostru autorizat RAR este aplicata folie auto de catre montatori profesionisti cu o experienta indelungata in domeniu.

La alegerea de folie auto corespunzatoare pentru masina dvs, exista o gama variata, dar probabil doriti mai mult decat optiuni. Doriti cea mai buna folie auto pentru masina dvs.? Pentru aceasta, alegeti folie auto SolarZone, SunTek si SunGard care va ofera performante ridicate.