Contacteaza-ne!

   

Vezi INTREBARI FRECVENTE

FOLIE AUTO-FAQ


Cat timp ocupa aplicarea foliei auto pe geamuri?

La centrul nostru procedura de aplicare a foliei auto durează circa două ore şi nu este necesară demontarea panourilor de uşi.


Cum pot demonstra că folia de pe maşina mea a fost montată la un centru acreditat şi îndeplineşte prevederile legale în acest sens?

Puteţi demonstra acest lucru prin Certificatul de Omologare şi Garanţie primit de la noi în urma procedurii de aplicare a foliei auto.


Există vreo posibilitate să aplic folie securizată pe geamurile maşinii mele?

Cu siguranţă o asemenea posibilitate există şi este chiar recomandată aplicarea foliei securizate pentru a feri obiectele din interiorul maşinii de privirile hoţilor sau vandalilor, dar şi pentru a preveni furtul atunci când, pentru a pătrunde în maşină, hoţul trebuie să spargă geamul după câteva încercări repetate. Faptul că sticla rămâne intactă şi nu poate fi zrdobită din primele încercări produce deseori o stare de confuzie şi îl determină pe hoţ să se retraga .


Este permisă aplicarea foliei foarte închise pe geamurile maşinii mele?

Pe geamurile laterale spate şi pe lunetă pot fi aplicate folii oricât de închise, dar acestea trebuie să fie autorizate de Registrul Auto Român. În ce priveşte aplicarea foliei închise pe geamurile laterale faţă, RAR autorizează doar o anumită nuanţă (70% transparenta), care este atât de deschisă, încât, practic, nu colorează deloc geamul. De aceea, dacă preferaţi folie autorizată pe geamuri laterale faţă, vă recomandăm foliile antiefracţie care vă protejează în mod real.


Pot da jos folia auto?

Este posibil şi vă recomandăm să vă adresaţi în această situaţie centrului nostru, unde această procedură va fi efectuată în condiţii de maximă siguranţă.


Pot să aplic singur folia pe geamurile maşinii mele?

Dacă nu aveţi experienţa necesară, nu veţi reuşi să duceţi această procedură la bun sfârşit. Este cunoscut faptul că un aplicator de folie auto are nevoie de minim 1-2 ani de experienţă pentru a aplica folia rapid şi profesionist.


Folia are şi efect antiefracţie?

Da. Folia are în compoziţie şi un strat antiefracţie, care face dificilă spargerea geamului. De asemenea, dacă geamul se sparge, folia împiedică împrăştierea cioburilor.


Cum pot fi explicate diferenţele de preţ prea mari între diversele tipuri de folie auto?

Foliile omologate şi cu garanţie întotdeauna vor costa mai mult decât cele pe care le puteţi găsi pe stradă. Preţul este determinat şi de ofertele firmelor care aplică folii. Există centre de aplicare a foliei cu un termen de garanţie mai mare şi cu tarife mai mici pentru serviciile prestate, dar care dispar în câteva luni, nefiind posibilă înlocuirea foliei deteriorate. Deşi folia oferită de companii care au deja un renume în acest domeniu nu este chiar ieftină, ea este de o calitate mai bună şi poate oferi numai motive de satisfacţie.


Bine, vreau să-mi montez şi eu folie. Ce trebuie să fac?

Răspunsul este foarte simplu! Puteţi suna la numerele de telefon afişate pe adresa http://www.folieautorizata.ro/contact ori puteţi veni direct la centru, pe Soseaua Giurgiului, nr. 269A, sector 4, Bucuresti.


Este legala aplicarea de folii auto?

Aplicarea de folii auto este legala. La aplicarea foliei auto la firma noastra primesti un Certificat de Conformitate RAR si garantie.


Dupa aplicarea foliei auto trebuie sa merg la RAR?

NU.Actele care dovedesc faptul ca folia este omologata le ridicati direct de la firma noastra dupa montarea foliei (Certificat de Omologare si Garantie).


Dupa montarea foliei auto este afectata cumva dezaburirea?

NU.Dupa montarea foliei auto dezaburirea va lucra la parametrii sai normali.


Se dau fetele de usi jos in timpul procesului de aplicare a foliei auto?

NU.La centrul nostru folia se monteaza direct pe geam(nu se dau fetele de usi jos) iar luneta se monteaza dintr-o singura bucata.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele noastre de telefon:
0720 – 041 120 VODAFONE
0766 – 597 505 COSMOTE