FOLIE ANTIEFRACTIE

In fiecare an, sute de mii de oameni se aleg cu rani, mutilari sau chiar decedeaza din cauza cioburilor de sticla,care cad sau zboara,in urma spargerii geamurilor.Din pacate, aceste procese sunt imprevizibile, la fel ca si cutremurele de pamant sau exploziile din timpul atacurilor teroriste.In asemenea cazuri, cladirile, dar si masinile pot sa nu fie dotate cu nici un fel de protectie a geamurilor, ceea ce mareste considerabil probabilitatea distrugerii cladirii si ranirea oamenilor care se gasesc in aceasta.
Folii antiefractie, montate pe suprafata interioara a geamurilor autovehiculelor sau a cladirilor scad probabilitatea ranirilor, protejeaza bunurile impotriva deteriorarii, impiedica actiunile raufacatorilor , diminuiaza efectele explozilor.O folie antiefractie montata profesional constituie o “protectie invizibila” a geamului.

Folie antiefractie:

•Protejeaza impotriva hotilor si vandalilor.
•Protejeaza impotriva cioburilor in cazul accidentelor grave sau usoare,folie de protectie.
•Retin cioburile in rama geamului, pana la indepartarea lor fara pericol(folie antiefractie si de protectie).
•Nu influienteaza transparenta optica a geamului,foliile fiind practic invizibile(exista si folie antiefractie cu diferite grade de transparenta).
• Reflecta pana la 99% din razele UV,folie de protectie solara.

Structura foliilor antiefractie 

Foliile antiefractie sunt fabricate din cateva straturi de folii de poliester, avand pe o parte un strat adeziv, iar pe partea cealalta un strat antiabraziv brevetat. Folie antiefractie, transparenta si invizibila, constituie protectie in situatiile periculoase.Marirea nivelului de siguranta,a geamurilor deja instalate, cu ajutorul montarii foliilor antiefractie, este rapida si avantajoasa din punct de vedere economic.
Toate foliile antiefractie sunt dotate cu un strat superior brevetat, care le apara de zgarieturi, strat care este cel mai rezistent si mai dur din cele produse in industria foliilor de poliester. Stratul antiabraziv imaculat, nu necesita nici un fel de ingrijire speciala, de aceea geamurile cu folie antiefractie montata pot fi curatate in mod obisnuit.
Foliile antiefractie sunt in conformitate cu cerintele tehnice, ale multor standarde internationale sau sunt chiar superioare acestora.Foliile antiefractie, sustinute de garantia celui mai mare producator de folie antiefractie, constituie, evident ,cea mai buna alegere de folie ,pe acest segment de piata.

NU TREBUIE SA MERGETI LA R.A.R. TIMP DE EXECUTIE:2 ORE NU SE DEMONTEAZA NIMIC DE PE MASINA