POLISH AUTO
Pagina este in construcite!!! Va multumim pentru intelegere!!!
In cel mai scurt timp va oferim servicii de polish auto profesional pentru orice tip de masina.Personal profesionist cu experienta de peste 4 ani in domeniul de polish auto profesional.De asemenea se vor efectua operatiuni de polish pentru faruri.
In urma procesului de polish-auto se pot inlatura foarte usor si petele de vopsea precum si omogenizarea a 2 suprafete de tabla care au fost vopsite in perioade diferite de timp.
Servicii oferite:
Tratamente de protectie a vopselei,a tapiteriei si finisajelor interioare si exterioare pentru masini precum si polish auto profesionist pentru redarea stralucirii vopselei.Se folosesc numai produse de calitate marca 3M sau AutoMagic, produse recunoscute pe plan international ca fiind cele mai bune din acest domeniu.
Prin procedeul de „polish auto” se intelege tratarea vopselei masinii pentru obtinerea unui strat de vopsea cat mai perfect prin inlaturarea impuritatilor de la suprafata. Prin polish auto se intelege si inlaturarea zgaraieturilor usoare care nu au atins structura metalica a tablei
Ofera eleganta masinii tale!!

NU TREBUIE SA MERGETI LA R.A.R. TIMP DE EXECUTIE:2 ORE NU SE DEMONTEAZA NIMIC DE PE MASINA